Conferentie ECDT

Conferentie Warm Technology 2024

De conferentie Warm Technology 2024 heeft plaatsgevonden op 27 juni in Eindhoven!

We kijken terug op de conferentie van dit jaar

Omdat onze eerste conferentie in 2022 zo’n succes was, zijn we dit jaar teruggekomen met een nieuwe editie: Warm Technology 2024!

Ook dit jaar hadden we een uitdagend programma met interessante sprekers en boden we de gelegenheid elkaar te ontmoeten en waardevolle contacten te leggen. Het was een hele dag vol lezingen, workshops en verhalen met en door mensen met dementie. Voor zorgprofessionals, onderzoekers, ondernemers, mantelzorgers en voor u.

Meer informatie over toekomstige evenementen zal snel volgen. Bedankt voor uw deelname aan de Warm Technology conferentie 2024!

We kijken terug op de conferentie in 2022

Wat kan AI betekenen voor mensen met dementie? Hoe slaan we de brug tussen technologie en zorg? Hoe ontwerpen we innovaties samen met mensen met dementie en hun omgeving? 

Dat is slechts een handvol aan thema’s behandeld tijdens DDAI2022.

We kijken terug op de interessante set aan keynotes die ons inzicht hebben gegeven in dementie, design en AI. Daarnaast hebben workshops op het gebied van Certification-D, AI en Ontwerpen met mensen met dementie ons veel geleerd. We hebben de dag feestelijk af kunnen sluiten met Andrew Greenwood’s danssessie en de bekendmaking van de winnaars van de Warm Technology Challenge.

Heeft de conferentie iets bij je losgemaakt? Of het nu gaat om DDAI in het specifiek of het ECDT; laat gerust van je horen.

Locatie 2024: Natlab Eindhoven