Conferentie Dementie, Design & AI

Conferentie Warm Technology 2024

De conferentie Warm Technology 2024 zal plaatsvinden op 27 juni in Eindhoven!

Omdat onze eerste conferentie in 2022 zo’n succes was, zijn we dit jaar terug met een nieuwe editie: Warm Technology 2024!

Ook dit jaar hebben we een uitdagend programma met interessante sprekers en bieden we de gelegenheid elkaar te ontmoeten en waardevolle contacten te leggen. Een hele dag vol lezingen, workshops en verhalen met en door mensen met dementie. Voor zorgprofessionals, onderzoekers, ondernemers, mantelzorgers en voor u?

Meer informatie over het exacte programma zal snel volgen. U kunt zich nu inschrijven via de onderstaande knop.

We zien u graag op de Warm Technology conferentie 2024!

Schrijf u hier in!

We kijken terug op de vorige conferentie

Wat kan AI betekenen voor mensen met dementie? Hoe slaan we de brug tussen technologie en zorg? Hoe ontwerpen we innovaties samen met mensen met dementie en hun omgeving? 

Dat is slechts een handvol aan thema’s behandeld tijdens DDAI2022.

We kijken terug op de interessante set aan keynotes die ons inzicht hebben gegeven in dementie, design en AI. Daarnaast hebben workshops op het gebied van Certification-D, AI en Ontwerpen met mensen met dementie ons veel geleerd. We hebben de dag feestelijk af kunnen sluiten met Andrew Greenwood’s danssessie en de bekendmaking van de winnaars van de Warm Technology Challenge.

Heeft de conferentie iets bij je losgemaakt? Of het nu gaat om DDAI in het specifiek of het ECDT; laat gerust van je horen.

Locatie: Natlab Eindhoven
“Natlab” staat voor het Natuurkundig laboratorium van Philips. Natlab vestigde zich in 1923 aan de Kastanjelaan in Eindhoven en is nu voornamelijk een filmtheater.
Vorige locatie: In hartje Eindhoven ligt het Glorieuxpark, een groene oase van rust binnen de ring van Eindhoven en de thuishaven van het Conferentiecentrum Eindhoven. Het conferentiecentrum bevindt zich in een volledig gemoderniseerde voormalige kloosterkapel uit 1952, met een auditorium als centraal middelpunt.

Locatie
Conferentiecentrum Eindhoven
Geldropseweg 168A,
Eindhoven